• We zijn weer begonnen

We zijn weer begonnen

Boni kinderen bezoeken pakjeshuis van de Sint

Met hulp van ouders hebben de Vlinders en de Dolfijnen samen met de 3e jaars het pakjeshuis in Dokkum bezocht. Wat fijn dat onze kinderen de Pieten zo goed konden helpen! het boek van Sinterklaas was helemaal leeg, alle lijstjes waren verdwenen. Wat een geluk dat de juffen samen met de kinderen nieuwe lijstjes hadden gemaakt. Ook hebben de kinderen hard gewerkt om cadeautjes in te pakken, knap hoor! Nadat de kinderen samen met de Pieten liedjes hadden gezongen mochten de kinderen samen met de Pieten op de foto. Wat een feest!